defy kaj je pa točno za zrihtat na forumu?
če pride Martinez, pol tut če ne bi nč nardil...
Qrc, k ne morem laufat discorda med šihtom... No evo pa ste dobil željo, Komena out
če se nobenmu ne da za milimetr premaknt pol tut foruma ne more bit fantje
jaz bi še vseeno raje forum nazaj
daskan, čist OK je. Verjetno si mel takrat kako instant refreshanje vklopljeno
pol se pa več nisem jebal s tem...
Nezadne k sm discord na telefon tlaču mi je baterijo požrlo takoj
hudic edin, k na sihti ne morm discorda čekirat
ne vem, ce ostali poznate ta forum, ker jaz ga do pred parimi dnevi nisem, pa je micho na discordu povedu za njega... tak da ce kdo zeli, forum je vsaj malenkost bolj aktiven, naj se pac registrira tam

ce pa je slo v preteklostu slucajno za kaksno "rivalstvo" med tema dvema foruma, pa se opravicujem
glede foruma pa zal, ampak dokler bo zadeva zgledala tak kot zgleda zdej, bo stvar izumirala oz. ce bo predolgo trajalo, verjetno izumrla, zal... tud od alena ni ne duha ne sluha ze skor 2 mesca na samem forumu (v chatu ze par let

) in to je verjetno to...
sebo, klub je ze zaniku te govorice... pa prit na discord, tam sm to ze napisu
RAzn če mamo kakega hard core culeja pr šejkih je to po moje bučka, tut dnarja od tam se ne bi dotikal
Forum šel uradno v kurac?
Prletim enkrat po vikendu me zdej bl nau doma
no kaže da bo Koeman pakiral
kak logo je pa bil drgac prej?
haha ja kak logo sploh je?
dokler bo tisti logo me ne bo
ajde mafija, prijavte se na ta discord, ki ga je Excalibur poslal, ce nam bo uspel tam bit kej bolj aktivni
Laporta pravi, da je "usoda" Koemana neodvisna od danasnjega rezultata, tak da itak, gledamo, pa po par tekmah koncno spet za nas navijam
fantje, vidim da ta chat ne bo videl bolših časov. Sem za foro naredil en server na Discordu, lahko probamo tam zajahat ta chat ker je vsaj malo bolj pregledno. Upam da ne bo prevelik zalogaj za kake starčke tu
seveda gledamo

da vidimo kak bo Koeman letel
Dons gledmao late night popušak?
ne se prevec vpiknat v razne Rudigerje, Corone, ipd., to sm na hit preletel kaj bi blo mozno dobit ugodno in nekak vsaj priblizno z neko kvaliteto
ce tej ekipi dodamo primerno kvalitetne "???", je lahk tale ekipa z relativno nizkim vlozkom, top... recimo rezervni golman Onana, ki mu 2022 potece pogodba... CBja nimam nobenga v glavi, recimu Rudigerju, ki je v zadnji sezoni kr napredoval pri Chelseu, mu isto 2022 potece pogodba... LB definitivno Gaya, rezervna opcija je se recimo Grimaldo... RB smo mel Emersona, pa smo ga zal prodal brez odkupne klavzule, relativno dober lahk, ce mene vprasas, to pozicijo pokrije tud Mingueza, skodl pa ne bi pripelat se koga, temu Coroni iz Porta 2022 potece pogodba, je precej ofenzivn, ampak tud precej kreativn... mozn je mogoc tud Mazraoui iz Ajaxa, ki je malenkost bolj defenzivn in igra letos zaenkrat vrhunsko za Ajax, pa mu isto 2022 potece pogodba in bi bil zastonj... CDM oz. bolj robustn tip vezista, ki ga ze zdej kao neki casa iscemo je recimo Kessie, ki mu isto 2022 potece pogodba, al pa Kamara iz Marseilla, ki se ga je ze povezoval z nami in lahk recimo pokrije tud CB pozicijo, pa mu isto 2022 potece pogodba... na krilu bi verjetno, kljub temu, da nisem napisu "???", se rabl kako okrepitev, ce bi se ponudla kaka ugodna moznost, omenjal se je Olma, ki zna odigrat na krilu, oz. povsod v napadu in tud v vezi... in se ST, to pa mislim, da vsi dober vemo kdo je tisti, ki bi to ekipo res povzdignu se korak naprej - Haaland s 75 milijonsko klavzulo ( seveda bonusi vsem mogocim ljudem)
GK: Ter Stegen, ???; CB: Araujo, Garcia, ???, Mingueza; LB: ???, Balde; RB: Dest, ???; DM: ???, Busquets; CM: De Jong, Pedri, Puig, Roberto, Pjanic?; LW/RW: Fati, Dembele, Demir, Collado, Depay; ST: Aguero, ???
pa itak, da ekipa ni popolna, ampak je dalec od tega, da bi bla slaba in lahk bi igral precej bolj lepo s tako ekipo...
Fati se vrača, samo vprašanje kaj bomo dobil nazaj, o Dembeleju pa itak škoda zgubljat besed, še manj pa računat na njega...
zdej na koncu ga pa niti prijavl nismo, ker smo raj hloda de jonga